Cég bemutatása

Cégünk az Agria CAD Kft –teljes nevén Agria CAD Épületgépészeti Vállalkozó és Mérnökiroda Kft- 2005. szeptemberében kezdte meg működését. Fő profilunk az épületgépészeti és energetikai tervezés, mely a családi házas kategóriától kiindulva egészen az ipari méretű energetikai rendszerekig terjed.

Napjaink alapvető követelménye az épületgépész és energetikai tervezés területén a pontos precíz és mindemellett gyors munka. Cégünk, hogy megfeleljen ezen kihívásoknak, elkötelezte magát a háromdimenziós tervezés mellett. A tervezési feladataink elvégzésénél a kor követelményeit maximálisan kielégítő német fejlesztésű C.A.T.S. épületgépész software-t alkalmazzuk.

Jelenlegi tevékenységünk nagy részét a 3D-s tervezés teszi ki. Több mérnökirodával jó kapcsolatot alakítottunk ki, és eredményesen közreműködtünk az általuk megvalósított nagyobb projektek háromdimenziós elrendezési terveinek elkészítésében.

A műszaki tervezés keretein belül vállaljuk:

Társaságunk fő tevékenységi körébe tartozó gépészeti tervezés mellett, a kapcsolódó szakágak (építészet, villamos-erőátvitel, irányítástechnika) bevonásával komplett tervezési feladatok megvalósítását is vállalja.

Cégünk nyitott szemmel figyeli a szakmán belüli újításokat, a megjelenő új szereléstechnológiai eljárásokat, és több gyártó cég megújuló termékpalettáját, ezért a terveink elkészítésénél a megrendelő számára legoptimálisabb műszaki megoldást választjuk.

Tervező kollégáink a hagyományos foszilis energiahordozók mellett, nyitottak a megújuló energiaforrások adta lehetőségek betervezésére, amennyiben erre lehetőség és egyben megrendelői igény van.

Társaságunk célkitűzése a műszaki tervezés területén, a megrendelői igényeket maximálisan kielégítő, magas műszaki színvonalú, gazdaságosan üzemeltethető épületgépész és energetikai rendszer megvalósítása.